Тексты и переводы песен

Lutem une sot

E doja sepse ishte e bukur,
e doja sepse ishte ajo,
dhe pse gënjeja vetëm ndieja,
po vazhdoj edhe sot njësoj.
 
E donte sepse ishte e bukur,
e donte sepse ishte ajo,
dhe sa herë të dy ju shikoja,
sikur jetonit tjetër botë.
 
Dhe lutëm unë sot,
as në qiell e as në tokë,
s'do ta besoja asnjëherë,
për ty se them dot,
ishe dje dhe nuk je sot,
sikur të jetonim dhe një herë.
 
Dhe lutëm unë sot,
as në qiell e as në tokë,
s'do ta besoja asnjëherë,
për ty se them dot,
ishe dje dhe nuk je sot,
sikur të jetonim dhe një herë.
 
Askush nuk më shëh mua te lumtur,
se ndryshe më shëh vetëm ajo,
dhe sa herë për ty dikush do me flas,
dhimbje shpirti mos e dëgjo.
 
Jeton ti çdo ditë duke u lutur,
gjithçka për ty është vetëm ajo,
dhe pse lotët kurrë nuk i thave,
ti vazhdon të besosh veç në zot.
 
Dhe lutëm unë sot,
as në qiell e as në tokë,
s'do ta besoja asnjëherë,
për ty se them dot,
ishe dje dhe nuk je sot,
sikur të jetonim dhe një herë.
 
Dhe lutëm unë sot,
as në qiell e as në tokë,
s'do ta besoja asnjëherë,
për ty se them dot,
ishe dje dhe nuk je sot,
sikur të jetonim dhe një herë.
 

Понравилась песня? Будем очень благодарны, если вы расскажете о ней друзьям:Послушать песню и посмотреть клип "Lutem une sot"

Видеоклипы к песне подбираются автоматически сайтом youtube.com. Отказ от ответственности

Текст песни Flori Mumajesi Lutem une sot предоставлен в ознакомительных целях для личного развития.